28 februari

Sista dagen februari och imorgon blir det mars. Februari har gått snabbt, och tur är väl det. Tänkte visa hur dessa fyra veckor sammanfattats i min mobil. Vi börjar med en liten eftermiddag då jag åt mellis och fyllde i färg i min pysselbok.

En fin morgon när himlen inte längre var natt men ännu inte dag och det låg frost på marken.

Denna bilden summerar faktiskt februari allra bäst: sol och gymnasiearbetet. Satt och pluggade vid matsalsbordet och kände solen i nacken.

Har läst tre böcker denna månaden. Egalias döttrar, Min fantastiska vännina och Call me by your name. Alla tre fick godkänt och de två sista mer än så. Sen lyssnade jag på Livet går så fort. Och så långsamt av Martina Haag på ljudbok också.

Här är en väldigt gullig bild på Tove som äter croissant med nutella i klassrummet på sin födelsedag.

När jag åkte iväg på skidresa nu nyligen var vi på kastrup vid lunchtid, så då passade det med rullbands-sushi som är ett vinnande koncept i min familj. Jävligt dyr sushi där men de hade med friterad räka så mmm.

Var ju som sagt och skidade i Italien. Det var fint väder jag fick fräknar (en) på näsan!!

Men jag åkte inte bara skidor ju låg tex och läste i hotellsängen som stod i solläge om eftermiddagarna.

Pluggade även där men här är en liten lunchpaus med ett gott bröd jag köpte i nån liten italiensk butik.

Och god pizza!!!

Flygturen hem igen. Bergstopparna sticker upp genom molnen.

En vardagsmiddag när kylskåpet är tomt för ingen har handlat efter semestern. Men gott nästan som den italienska pizzan.

Mm skrev ju då häromdagen "sista veckan februari sista veckan vinter". Näpp. Vaknade idag till tvåsiffriga minusgrader och snö som fortsatte komma hela dagen. Kan ju glömma att vi vaknar till vår imorgon vintern du ger dig inte va.

Men februari är slut nu tack o adjö. 

0 kommentarer