27 juni

Hej. Det var ett tag sen jag visade allmänna bilder jag tagit med mobilen. Sist var det fortfarande maj (dvs vår enligt mig, trots hur varmt det var) och jag gick fortfarande i skolan. Det känns faktiskt lite som ett annat liv/en annan tid. Vi kollar tillbaka, men först ser vi här: middag på restaurang när mamma fyllde år.

En fredag kom Ebba och Edith till skolan och sa "idag vill vi tatuera oss" och sen hade de bokat en tid samma eftermiddag? Jag följde med och tittade på och blev ännu mer sugen på att själv tatuera något nytt.

Här är Edith och Ebba igen men denna gången i solstolar vid min pool. Får mig att tänka på att jag måste bjuda in på poolhäng snart igen, sommarvädret ser ju ut att vara tillbaka nu.

Målade lakanen till flaket! På detta stod det "2015: vill bli terapeut. 2018: behöver terapi"

Fredagen innan studenten hade vi utsparkslekar. Jag som tyckte att insparkslekarna i början av ettan var det roligaste jag upplevt hade ganska höga förväntningar även på utsparken. Det gick inte helt upp emot insparken, förmodligen på grund av att jag nu hade höga förhoppningar, men visst var det jättekul. Särskilt i slutet när vi badade i fontänen och jag snodde med mig hem en minigran.

Edith och Tove i havet.

Själv har jag bara badat i poolen. Men många gånger. Eller om man jämför från i fjol då jag endast doppade mig en gång tror jag.

En sista klassfest och en sista kakbuffé. Jag åt nog så att jag hade kunnat fylla ett helt bageri, men vaknade ändå med världens bakfylla dagen efter:/

Mycket sista-med-klassen-innan-studenten det blev, men vi gjorde ju en del saker där i slutet. Det var kul! Som här hade vi lite picknick på ribban.

Och sen var det studentdagen! Som jag ju redan visat och berättat om, men här hade vi ett litet glasstopp mitt i allt.

Veckan efter studenten kom vi tillbaka till skolan igen för skolavslutningen. Det som skett vartenda år, i princip alltid innehållandes sång, tal och jordgubbar. Denna gång lades det till studentmössor och bubbel.

Jag tror väl också att jag skrev om att det efter studenten blev väldigt tomt och konstigt. Nu har det gått över till ett stadie då jag nästan glömt hur det var att gå i skolan. Samtidigt känns det naturligt att jag ska tillbaka till skolbänken igen i höst. AJA. Jag gick ju på en del andra studenter veckan efter min egen. Här på Wanias och såhär såg hennes tårtbuffé ut.

Är det buffé så är det. En bit av varje.

Denna bild illustrerar bara lite försnacks innan grillmiddag hemma hos pappa.

En ytterst ögonvänligt gröt måste jag säga. Min somrigaste hittills också: nattgröt (dvs den är kall) med vattenmelon, mynta, passionsfrukt och limezest.

Nattjordgubbar med mjölk och socker på verandan i stugan.

För några dagar sen var det midsommar om ni minns och inte söp bort det (heh). Jag firade halva dagen hemma hos August med mat och lekar och snaps.

Och många pojkar som ni ser.

Lite senare åkte jag till en annan fest och där firade jag mest genom att dansa och hänga i köket.

Det sista jag har att visa och berätta om är när jag i förrgår var bjuden på hejdå-middag hemma hos Anna. Dagen efter flög hon nämligen till Paris.

Älskade. Nu är hon där på obestämd tid.

Den senaste veckan har jag mått väldigt dåligt. Haft ångest, negativa tankar om mig och andra människor och bara känt mig så väldigt ledsen. Jag vågar inte säga att det är över, men just nu idag känns det lite bättre ändå. Jag har varit och jobbat, och ska nu jobba de närmsta fyra veckorna. Sedan är jag ledig i tre veckor, och efter det börjar jag jobba på riktigt. 40 timmar i veckan i ett år framåt. Det gör mig trött, men också spänd.

0 kommentarer