29 januari

I förra veckan åt jag en god gröt en dag. Kaffegröt med varm och skummad mjölk. Gjorde den genom att koka havregryn i 1 1/2 dl kaffe + 1 dl vatten, och tillsammans med en halv mosad banan. Värmde upp mjölk som jag skummade och sen hällde över. Åt med blåbär, hasselnötter och torkade dadlar. Kaffet var koffeinfritt för jag tror fortfarande inte jag kan dricka vanligt.

Hej nu är det måndag. Känner mig mycket, mycket bättre idag än vad jag gjort de senaste dagarna. Helgen var en lång ångestdimma. Var bara hemma och lyckades knappt åstadkomma något. Läsa en del och skicka ut några jobbansökningar, men inte mer. Är ganska stressad över mycket just nu. Och januari tycks ju aldrig ta slut.

Men men mår som sagt bättre idag! Hade bara ett seminarium i filosofi men gick sen från skolan över gatan och sitter på stadsbiblioteket nu. Klockan är bara halv ett på dagen och jag tänker att jag ska försöka sitta här länge länge och få gjort en del. Hoppas att det känns lite lugnare och skönare sen. Annars har jag ett möte med min handledare i mitt gymnasiearbete imorgon, och ett tid hos kuratorn, så då borde väl en del kunna redas ut i huvudet mitt. Och slutligen: om tre dagar är januari förbi.

1 kommentar