14 klockslag under helgen

 
Fredag 09.04: De ringer från jobbet och undrar om jag kan komma, nu direkt. Fast att frukostskålen står färdigäten framför mig och tentan precis är inskickad så säger jag att jag inte kan, och känner hur skönt det är att låta mig ta den vilan. 
 
Fredag 17.11: Det blir officiellt helg och jag häller upp en glas vin och lyssnar på Veronica Maggios nysläpp medan jag sminkar mig i badrummet. 

Fredag 19.27: Dricker vinglas nummer två med en tinderdejt i min soffa. 

Fredag 22.40: Är på en födelsedagsfest i en hyrd lokal vid Malmö universitet. Vinner i beerpong får smaka på någons polska dessertvin. 

Lördag 03.58: Snyltar med i en taxi som ska till nobeltorget. När vi ska säga hejdå frågar jag om jag inte bara kan få låna hans toalett innan jag går hem. Vaknar i hans säng sju timmar senare. 

Lördag 13.11: Smsar min kompis att vi får ställa in vår promenad, för sista bussen ut till bokskogen går om en halvtimme och jag har inte hunnit hem än. 
 
Lördag 16.15: Bakfyllan har kommit ikapp och jag mår förfärligt och sträckkollar på Wahlgrens värld i min säng. 
 
Lördag 20.23: Ligger på exakt samma plats. Har bara bytt till att se den nya remaken av Gossip girl och lyckats steka upp en portion pyttipanna. 
 
Söndag 07.46: Vaknar ändå hyfsat pigg (tack till en extra nattimme). 
 
Söndag 10.20: Clara och jag köper frukt, juice och färskost på ICA. 
 
Söndag 12.37: Förutom en pannkaka och några bitar melon har vi länsat alla faten från vår brunch. I kaffekannan finns en liten skvätt kvar och spellistan spelas om för andra gången. 
 
Söndag 12.53: Han smsar att han inte kan ses ikväll. 
 
Söndag 17.14: Efter femte rundan ner till tvättstugan släpar jag två ikeakassar över min innergård och ser att en av min grannar satt upp en julljusstake i sitt fönster. Det känns faktiskt rätt bra att se det. 
 
Söndag 20.03: Har försökt hålla mig sysselsatt hela kvällen för att inte hinna känna. Lagat matlådor och sorterat tvättade strumpor och lagat ett par byxor vars söm spruckit. Men så hamnar jag i soffan och det finns inget mer att göra och såklart känns nu allt men det får vara okej. Oktobers sista helg är slut och imorgon är det november. 
 
 
 
 
 
0 kommentarer