28 juli

Igår sov jag länge, vilket jag har börjat med sedan Cordelia kom till Sverige. Har kommit in i mina vänners dygnsrytm, vilket är att sova fram till tio/elva. Annorlunda från att gå upp vid åtta som jag annars brukar göra. Åt frukost och gjorde mig iordning och klar för dagen.

Och åkte då hem till Sandra och Cordelia.

Vi spelade kort för det är det enda vi gör.

Sen när vi alla (anna sandra jag och cordelia) var klara tog vi bussen till stan och till superfalafel!

Det var tänkt att vi skulle ta med våra falaflar till en trampbåt på kanalen, men just när detta skulle ske öppnade himlen sig och vi fick ta skydd i södertullsgången. Så vi tänkte om och bestämde att vi kunde lika gärna äta falafel där.

Mmmmm min bästa malmö-mat.

När vi var mätta och fortfarande inte sugna på att sätta oss på en blöt trampbåt bestämde vi att vi skulle hem till Anna istället. Hon behövde färga ögonbrynen, packa och duscha eftersom hon åkte till Emmaboda idag. Under tiden låg vi tre på sängen och sov, scrollade mobiler och såklart spelade kort.

Plötsligt hade klockan blivit jättemycket, så då tog vi cykel till malmborgs för att handla föda till filmkväll, som vi sedan hade hemma hos mig. Såg twilight för att kritisera och heja på team Edward.

0 kommentarer