28 augusti

Ska jag visa hur en vardagskväll ser ut hos mig ganska ofta? Tänkte det kunde vara m y s kanske för att jag gillar vardagen (åtminstone nu när den precis satt igång igen). Just den här dagen hade jag fått cykla hem från jobbet i ösregn, så så fort jag var hemma duschade jag varmt. Sen på med varma mjuka kläder.

Första jag brukar göra när jag kommer hem är antingen att läsa eller va på datorn. Läsa bloggar eller titta på youtube. Är familjen hemma så snackar jag lite med dem, men är mest så trött så sitter utslagen i fåtöljen.

Dags att laga middag!

Och äta den såklart. Laxtacos denna kväll. Äter med familjen och vi sitter och pratar en stund.

Efter maten hänger jag mest i mitt rum. Läsa brukar jag göra. Scrolla instagram. Vara inne på pinterest. Städa rummet eller vattna mina växter. Tar gärna en promenad och lyssnar på en podcast.

När kvällen börjar gå mot sitt slut är det lätt att jag börjar känna mig stressad, så då försöker jag göra något vilsamt. Målar, skriver ner hur dagen varit, tänder ljus, stretchar kanske lite. Tittar på nyheterna eller sätter bara på en lugn spotifylista.

Och det sista jag gör innan jag går och lägger mig brukar vara att jag ser ett avsnitt av en serie. Dricker te och äter något om jag är sugen. Gör alltid, alltid, buzzfeed quiz och tittar igenom instragram en sista gång. Sen godnatt.

0 kommentarer