Tre saker som glatt mig här i sjukstugan

Hemnet har ju skrollats. Det finns det här otroliga stationshuset till salu!! Som taget ur en Wes Anderson-film va. Det ligger i Ösmo och var tidigare mycket riktigt samhällets stationshus, ritat av Ferdinand Boberg. Huset har renoverats men där det nya passar snyggt in i originalet, som syns i vissa detaljer. Vill också gärna ha ett gigantiskt träd vid matsalsbordet. Här har ni fler bilder.

Friends: The Reunion
Den ~exklusiva~ återföreningen med castingen från vänner som spelades in nyligen släpptes i torsdag på hbo. Det var väldigt gulligt att titta på, framför allt hur känslosamma de alla blev. Och många minnen, flashbacks och söta anekdoter om scener och händelser från serien.

Och så har jag glatt mig åt att min tomatplanta börjat växa fram små tomater. Eller, det är bara två små gröna än så länge, men jag har tro på att det kommer komma fler. Nu behöver vi bara en varmare dygnstemperatur så kan plantan få flytta ut på balkongen där den nog kommer att trivas bra.

Hej hej,

Jag har ju varit sjuk jag. Tog ett covidtest men fick tillbaka det negativt. Det var bara en vanlig förkylning. Men i och med pandemin och minskad kontakt och mer noggrann hygien som det inneburit, så var detta första gången på säkert ett och ett halvt år som jag kände mig fysiskt dålig. Det var också första gången jag var sjuk under tiden som jag bor själv. Vilket var en upplevelse. Om man redan tycker synd om sig själv för att halsen värker och huvudet bultar, hur extra synd blir det inte om det inte finns någon där som kan komma med en kopp te eller bre en macka. Med på den positiva sidan så är det ingen som bryr sig om att man staplar disk på disk i hon och ingen behöver känna lukten av en kropp som inte duschat på fem dagar.

Men nu mår jag bättre! Idag har jag inga förkylningssymtom så ikväll ska jag åka och jobba. Lämna lägenheten! Träffa folk! Men först vill jag dela med mig om tre saker som under min sjuktid skänkte mig lite glädje.

0 kommentarer