30 september

Den här helgen har jag spenderat tid med mina syskon. Våra föräldrar är bortresta, så jag har haft ansvar över huset, även om det inte krävt så mycket ansvar av mig. Mina syskon är så fina personer, och det har slått mig att jag verkligen tycker om att umgås med dem, inte för att vi är släkt utan för att vi verkligen har det kul tillsammans. Främst kanske med min lillasyster, som nu verkligen har mognat och blivit så cool. Är så imponerad av henne.

Så i fredags efter att jag jobbat och handlar och åkt lång bussresa hem så lagade vi mat ihop. Eller lagade och lagade. Men vi åt icas dumplings och så stekte vi upp vitkål och sockerärtor med soja, ingefära och vitlök. Satt och snackade i flera timmar vid matbordet och sen la vi oss för att sova ganska tidigt.

Det blev en tidig lördagsmorgon för jag fick ta min bror till hans tennis på morgonen. Resten av dagen mest flöt på av att ta det lugnt hemma, läsa, lösa korord, promenera och handla. Men på kvällen så lagade vi egen gnocchi! Som vi sen stekte ihop med massa vitlök och brysselkål. Blev skitgott. Och sen åt vi godis och såg på film i soffan.


0 kommentarer