30 september

Jag vaknade någon gång tidigt imorse (tror det var tidigt för det var mörkt ute men i och för sig tiden går så snabbt nu vet inte när solen går upp??) och var så otroligt trött. Trodde att jag skulle behöva ta mig upp till skolan och var beredd att slå sönder något. Insåg sedan att det var lördag och jag kunde ligga kvar i sängen länge till. Vilket jag gjorde. När jag sedan var piggare gick jag upp och städade golvet lite.

Gick ner i köket för att fixa frukost som jag tog med upp igen. Äppelklyftor med kanel bland annat.

Fick lite bråttom men fick borsta tänderna och klä mig och cykla till träningen.

Några timmar senare hade jag tränat klart och kommit hem. Duschat och haft ansiktsmask och sen fixat avokadomackor som gjorde mig sällskap till plugget. Skrev ett tag på min egen studie jag gör i psykologi, men tycker det är så trist och det går så segt. Känns bra att man har valt en beteendelinje när jag fasar för psykologin... Oh well

Sen fick det vara nog! Tog mina två bröder och mamma med till hemmakväll för att fira att de firade lösgodisets dag.

Vi är nu framme på kvällen och befinner oss i mitt kök. Jag förberedde deg och fyllning och kallade sedan in familjen på dumplingsskapande.

Att göra dumplings har stått på min att-göra-lista i flera år. Häromdagen tog jag mig i kragen och skrev jag till mamma "på lördag gör vi dumpling!!!!" så att det blev bestämt.

Tada! Blev verkligen så himla gott och bra och mysig syssla att göra ihop en lördag eller vilken dag man vill.

Nu sitter mamma och ena lillebrodern i soffan och väntar på mig. Vi ska se film och mysa. Puss hej.

1 kommentar